FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

VACATURES / WERKEN BIJ FOXIBIKES

FoxiBikes is een klein bedrijf uit Putten. In 2019 opgericht door ondernemers Roland Regeer en Arnold Vos. Het doel is om unieke fietsen te ontwerpen en te produceren, voor mensen die niets geschikts kunnen vinden voor hun huidige wensen of situatie.

De productie en assemblage van de FoxiBikes fietsen vindt momenteel plaats in Putten, maar zal mogelijk op korte termijn verhuizen naar Nijkerk of een andere plaats in de buurt van Putten. FoxiBikes krijgt een deel van de materialen via partner-leveranciers binnen. Een deel van het werk, zoals laswerk (frame), spuitwerk, poedercoating, pvc-pakketten, wordt uitbesteed. Een ander deel, zoals de aandrijving, besturing, bekabeling, wordt door FoxiBikes zelf op maat gemaakt, geproduceerd en geassembleerd.

Bent u geïnteresseerd om bij FoxiBikes te komen werken?
Wat wordt van u verwacht? U dient een beetje een allrounder te zijn en het leuk te vinden om verschillende soorten werkzaamheden uit te voeren. U dient goed met algemene gereedschappen (m.b.t. lassen, boren, slijpen, montage) en metaaltechniek om te kunnen gaan. U dient precies en nauwkeurig te zijn. U hoeft geen 'fietsenmaker' te zijn; als u middels diploma's of certifcaten kunt aantonen dat u aan onze vereisten voldoet, óf u bent niet gediplomeerd of gecertificeerd, maar u kunt alsnog aantonen (bijv. op basis van uw ervaring) dat u aan onze eisen voldoet, dan bent u welkom om bij FoxiBikes te komen werken, waar u tevens een korte interne opleiding m.b.t. de productie en assemblage krijgt. U gaat werken aan de bestaande modellen, maar ook aan de prototypes en aan het uitwerken van nieuwe ideeen en concepten. Werken in de showroom, verkoop, marketing behoort in principe niet tot de werkzaamheden, maar bijv. het bezorgen van de fietsen en/of het met onze bedrijfswagen(s) uitvoeren van (service) werkzaamheden bij klanten of bedrijven op locatie wel.

Denkt u een waardevolle aanvulling te kunnen zijn op ons team? Neem dan contact met ons op, vertel in een korte sollicitatiebrief of -tekst wat uw kwaliteiten zijn en schrijf een korte motivatie waarom u bij FoxiBikes zou willen werken. FoxiBikes staat open voor zzp'ers, parttimers, nul-uren-contracters, en bij bewezen geschiktheid kan een vast dienstverband besproken worden.

Openstaande vacatures:
- momenteel geen, maar een sollicitatiebrief sturen mag altijd

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2024)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.