FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home | sitibike | spidibike | bestellen | webshop | over ons | referenties | contact | sitemap
 

SITIBIKE LOWRIDER zitfiets met extra lage instap

De Sitibike Lowrider van FoxiBikes is een stabiele vierwielige fiets met zitpositie. Met vering, elektrische trapondersteuning, solide besturing, bagageruimte en comfortabele zit. Geschikt voor korte en middellange afstanden. Prijs: € 3650.

LET OP: Deze Lowrider -onze z.g.a.n. demo (16-7-2021, 10 kms)- is te koop, van € 3650 voor € 2750!
Interesse? Neem contact met ons op.

 

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.
Let op: Deze FoxiBikes Sitibike 1.5 Lowrider heeft een aantal opties, zoals de handkappen-set en de extra grote spiegels.

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.

De FoxiBIkes Sitibike Lowrider, met extra lage instap.
(op de foto: FoxiBikes Sitibike Lowrider, met extra lage instap, model 1.3)

voor IEDEREEN die
COMFORTABEL wil FIETSEN


Sitibike Lowrider = extra lage instap

FoxiBikes Naast de Sitibike zoals die hier op de website staat, levert FoxiBikes een variant met een extra lage instap: de Lowrider. Bij de standaard Sitibike zit het zijframe 30 cm boven de grond. Bij de Lowrider-versie is het zijframe verlaagd en zit het nog slechts 17 cm boven de grond. En ook het binnendeel van het frame is verlaagd; waar bij de standaard Sitibike in het binnendeel een hoger stalen plaatje zit, zit bij de Lowrider een laag plaatje, waardoor de verste voet eenvoudiger geplaatst kan worden.

Waarom een Lowrider? Dat kan om verschillende redenen. Misschien kunt u uw benen niet ver genoeg optillen om gemakkelijk bij een standaard Sitibike in te stappen. Dan is de lage instap van de Lowrider erg prettig. Of misschien vindt u gewoon het model van de Lowrider mooier dan de standaard Sitibike.

De Lowrider is -net als de standaard Sitibike- beschikbaar als 'openframe' versie (zie foto) en 'met bodywork-pakket'.

Tip: Mocht u om medische redenen kiezen voor een FoxiBikes Sitibike Lowrider met extra lage instap, dan is het goed om te weten dat u bij uw gemeente kunt informeren of u de aanschaf van uw Sitibike Lowrider gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed kan krijgen via de WMO-regeling. Lees verderop op deze pagina meer over de WMO-regeling.

 

Bij de Sitibike is een losse regen-overkapping verkrijgbaar. Deze lichtgewicht overkapping wordt in de achterste kokerbuizen geplaatst, en laat zich als een markiesscherm naar voren uitvallen, waar hij aan de neus van de Sitibike wordt vastgeklikt. De regen-overkapping is 75 cm breed en loopt dus over de gehele lengte van de fiets, zodat u droog blijft.Optioneel: een regen-overkapping

FoxiBikes Bij de Sitibike is een losse regen-overkapping verkrijgbaar. Deze lichtgewicht overkapping wordt in de achterste kokerbuizen geplaatst, en laat zich als een markiesscherm naar voren uitvallen, waar hij aan de neus van de Sitibike wordt vastgeklikt. De regen-overkapping is 75 cm breed en loopt dus over de gehele lengte van de fiets, zodat u droog blijft.
meer info

 

Sitibike mogelijk vergoed (WMO, WLZ)

FoxiBikesWanneer u een Sitibike aanschaft wegens medische redenen, bijvoorbeeld omdat u minder-valide bent of niet meer op een normale fiets kunt fietsen, dan kunt u informeren of de aanschaf mogelijk geheel of gedeeltelijk (tot wel de helft!) vergoed kan worden vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) die door uw gemeente wordt uitgevoerd.Wanneer u een Sitibike aanschaft wegens medische redenen, bijvoorbeeld omdat u minder-valide bent of niet meer op een normale fiets kunt fietsen, dan kunt u informeren of de aanschaf mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed kan worden vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) die door uw gemeente wordt uitgevoerd, of vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg) die door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) wordt uitgevoerd. Meer informatie over vergoedingen vindt u hier.

Bijvoorbeeld de Gemeente Putten zegt: "Wij vinden het zeker van belang dat onze inwoners zo lang mogelijk mobiel blijven. Wanneer een inwoner via de WMO voor een dergelijk hulpmiddel in aanmerking komt, kan de inwoner hiervoor een Persoonsgebonden Budget vragen. Waarmee de aankoop van een vierwielige zitfiets (deels) bekostigd zou kunnen worden." (19-6-2020)

TIP: Gaat uw gemeente voor u een fiets aanschaffen via de WMO, vraag dan nadrukkelijk om de Sitibike of Sitibike Lowrider van FoxiBikes, zodat u niet alsnog bijvoorbeeld een driewielfiets in de maag gesplitst krijgt!

 

> Alle overige informatie: zie de hoofdpagina over de Sitibike.

 

Sitibike bestelformulier bekijken
afspraak voor testrit of bezoek maken

 

Note: I.v.m. updates en beschikbaarheid van materialen kunnen uitvoeringen (licht) afwijken van getoonde foto's.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.