FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

OVER FOXIBIKES

FoxiBikes is een klein bedrijf uit Putten, gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van stabiele vierwielige fietsen. Eerste ontwerp In 2019. Sinds 2022 onder de vleugels van mobiliteitsbedrijf 355 Automotive. Het doel is om op kleine schaal bijzondere zitfietsen en ligfietsen van hoge kwaliteit te ontwerpen en te produceren, die nadelen van andere fietsen wegnemen en geschikt zijn voor alle mensen.

De fietsen van FoxiBikes zijn opvallende verschijningen en worden gekenmerkt door onze drie uitgangspunten: comfort, veiligheid, vrijheid.

FoxiBikes streeft naar de hoogste kwaliteit. Er wordt samengewerkt met gecertificeerde bedrijven (lasbedrijf, spuiterij, onderdelen-leveranciers) en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoge kwaliteit -en indien mogelijk onderhoudsvrije- materialen.

Alle fietsen van FoxiBikes voldoen aan de regels die door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aan fietsen worden gesteld.

Omdat elke FoxiBikes fiets 'handwerk' en soms ook 'maatwerk' is, leveren wij (vooralsnog) in kleine aantallen. FoxiBikes zal zich ook ondertussen via media, beurzen en evenementen tonen. Foxibikes levert aan particulieren, bedrijven (bedrijfsfiets, 'fiets van de zaak'), gemeenten (WMO), verzekeraars en meer.

V.R.N.L: eerste houten schaalmodel, uitgewerkt houten (ligfiets)schaalmodel, houten model op ware grootte, tweede prototype/testfiets, uiteindelijke uitvoering 'Sitibike open frame' uitvoering.
V.R.N.L: eerste houten schaalmodel, uitgewerkt houten (ligfiets)schaalmodel, houten model op ware
grootte, tweede prototype/testfiets, uiteindelijke uitvoering 'Sitibike open frame' uitvoering.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2024)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.