FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

OVER FOXIBIKES

FoxiBikes is een klein bedrijf uit Putten. In 2019 opgericht door ondernemers Roland Regeer en Arnold Vos. Het doel is om unieke fietsen te ontwerpen en te produceren, voor mensen die niets geschikts kunnen vinden voor hun huidige wensen of situatie.

De fietsen van FoxiBikes worden naast hun bijzondere uiterlijke kenmerken inhoudelijk gekenmerkt door onze drie uitgangspunten: comfort, veiligheid, vrijheid. Comfort, omdat men in een prettige houding -van rechtop zittend tot achterover leunend- kan fietsen. Veiligheid, omdat op- en afstappen eenvoudig is en omdat onze vierwielige fietsen -in tegenstelling tot tweewielige fietsen én driewielers- stabiel zijn en niet in evenwicht gehouden hoeven te worden. Vrijheid, omdat mensen die niet meer konden of durfden te fietsen op een 'gewone' fiets, nu wel weer kunnen fietsen. Of omdat mensen die een sportieve (lig)fiets zochten, maar minder opzichtig en juist met meer comfort, nu ook een goede optie hebben. Zo hoopt FoxiBIkes voor iedere doelgroep een passende fiets te kunnen bieden, nu en in de toekomst.

FoxiBikes streeft naar de hoogste kwaliteit. Er wordt samengewerkt met een gecertificeerd lasbedrijf, een gecertificeerde spuiterij, en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoge kwaliteit -en indien mogelijk onderhoudsvrije- materialen.
Alle fietsen van FoxiBikes voldoen aan de regels die door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aan fietsen en elektrisch ondersteunde fietsen worden gesteld.

FoxiBikes heeft een Garantie- en Onderhoudsplan voor iedere fiets. Onderhoud kan worden uitgevoerd door FoxiBikes, bijvoorbeeld op afspraak bij FoxiBikes in Putten, of d.m.v. het FoxiBikes serviceteam dat bij u thuis of op uw locatie het onderhoud uitvoert.

Na twee jaar van ontwerpen, prototyping en testen is FoxiBikes midden 2021 gestart met de verkoop. Foxibikes verkoopt aan particulieren, bedrijven en instellingen.

 

V.R.N.L: eerste houten schaalmodel, uitgewerkt houten (ligfiets)schaalmodel, houten model op ware grootte, tweede prototype/testfiets, uiteindelijke uitvoering 'Sitibike open frame' uitvoering.
V.R.N.L: eerste houten schaalmodel, uitgewerkt houten (ligfiets)schaalmodel, houten model op ware
grootte, tweede prototype/testfiets, uiteindelijke uitvoering 'Sitibike open frame' uitvoering.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

 

FoxiBikes: de logische volgende stap in de evolutie van de bewegende mens.

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.