FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

OVER FOXIBIKES

FoxiBikes is een klein bedrijf uit Putten, gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van stabiele vierwielige fietsen. In 2019 als v.o.f. opgericht door ondernemers Roland Regeer en Arnold Vos, sinds april 2022 onder de vleugels van mobiliteitsbedrijf 355 Automotive. Het doel is om bijzondere zitfietsen en ligfietsen te ontwerpen en te produceren, die het beste hebben van alle werelden, en die geschikt zijn voor alle mensen.

De fietsen van FoxiBikes zijn opvallende verschijningen en worden gekenmerkt door onze drie uitgangspunten: comfort, veiligheid, vrijheid.

FoxiBikes streeft naar de hoogste kwaliteit. Er wordt samengewerkt met gecertificeerd bedrijven (o.a lasbedrijf, spuiterij, onderdelen-leveranciers) en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoge kwaliteit -en indien mogelijk onderhoudsvrije- materialen.

Alle fietsen van FoxiBikes voldoen aan de regels die door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aan fietsen en elektrisch ondersteunde fietsen worden gesteld.

FoxiBikes heeft een Garantie- en Onderhoudsplan voor iedere koper van een nieuwe FoxiBikes fiets. Onderhoud kan worden uitgevoerd door FoxiBikes, bijvoorbeeld op afspraak bij FoxiBikes in Putten, of d.m.v. het FoxiBikes serviceteam dat bij u thuis of op uw locatie het onderhoud uitvoert.

Na drie jaar van ontwerpen, prototyping, testen, en corona-startuitstel, is FoxiBikes medio 2022 gestart met de website en online verkoop. In 2023 zal FoxiBikes zich ook via media, beurzen en evenementen gaan tonen. Foxibikes verkoopt aan particulieren, bedrijven (bedrijfsfietsen en 'fiets van de zaak' voor personeel), gemeenten (WMO), verzekeringsinstellingen en meer.

V.R.N.L: eerste houten schaalmodel, uitgewerkt houten (ligfiets)schaalmodel, houten model op ware grootte, tweede prototype/testfiets, uiteindelijke uitvoering 'Sitibike open frame' uitvoering.
V.R.N.L: eerste houten schaalmodel, uitgewerkt houten (ligfiets)schaalmodel, houten model op ware
grootte, tweede prototype/testfiets, uiteindelijke uitvoering 'Sitibike open frame' uitvoering.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2023)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.