FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home | sitibike | spidibike | bestellen | webshop | over ons | referenties | contact | sitemap
 

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike

FoxiBikes levert drie stoelen:

Standaard-stoel:

De Standaard-stoel heet zo, omdat het de standaard stoel is voor de Sitibike. Hij heeft een comfortabel zitvlak en een half hoog rugvlak. De Standaard-stoel heeft geen armleuningen, alleen lendesteunen.
De stoel is standaard voorzien van een intern geleidesysteem, vergelijkbaar met een autostoel. Daarmee kunt u de stoel naar voren en naar achteren verschuiven, zodat u een goede rijpositie krijgt. De hoogte is niet instelbaar. De zit- en rugdelen zijn weersbestendig en laten zich gemakkelijk schoon maken. Ze behoeven geen onderhoud. De Standaard-stoel is alleen in zwart verkrijgbaar.

Als u bij aanschaf van een Sitibike, of naderhand niet de Standaard-stoel wilt, dan kunt u ook kiezen voor de Sport-stoel of de Directie-stoel. Deze kunt u in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

 

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Standaard-stoel

     

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Sport-stoel


De Sport-stoel heeft een op-maat-gemaakte stoelgeleider (zie foto), afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie.

 

Sport-stoel:

De Sport-stoel heet zo, omdat hij afgeleid is van een stoel van een sportauto, of van een game-stoel. Je zou de zit wat 'sportiever' kunnen noemen.
Dit is de standaard stoel van de Spidibike. Maar hij kan ook gebruikt worden op een Sitibike.
De Sport-stoel heeft beweegbare armleuningen. Dit heeft twee voordelen: 1) Tijdens het rijden kunt u uw armen en/of ellebogen laten steunen op de armleuningen, en 2) Bij het op- en afstappen kunt u een armleuning omhoog zetten, waardoor het op- en afstappen nog eenvoudiger wordt.
De Sport-stoel heeft een op-maat-gemaakte stoelgeleider (zie foto), afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie. Met een Sport-stoel zit u ruim 5 cm lager t.o.v. een Standaard-stoel.
De kleurencombinatie van de Sport-stoel is afhankelijk van wat onze fabrikant op dat moment levert. Kleur en model kunnen wijzigen. De Sport-stoel is gemaakt van kunstleer.

Als u bij de Spidibike niet de Sport-stoel wilt, kunt u ook kiezen voor de Directie-stoel. U kunt de Sport-stoel in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

     

Directie-stoel:

De Directie-stoel heet zo, omdat hij lijkt op een luxe bureaustoel. De Directie-stoel heeft beweegbare armleuningen. Dit heeft twee voordelen: 1) Tijdens het rijden kunt u uw armen en/of ellebogen laten steunen op de armleuningen, en 2) Bij het op- en afstappen kunt u een armleuning omhoog zetten, waardoor het op- en afstappen nog eenvoudiger wordt.
De Directie-stoel heeft een op-maat-gemaakt geleidesysteem, afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie. Met een Sport-stoel zit u zo'n 5 cm lager t.o.v. een Standaard-stoel. Ook heeft hij een verstelbare (en verwijderbare) hoofdsteun.
De Directie-stoel is alleen verkrijgbaar in zwart. Het model kan wijzigen. De Sport-stoel is gemaakt van kunstleer.

Als u bij de Sitibike of de Spidibike niet de Standaard-stoel of de Sport-stoel wilt, kunt u ook kiezen voor de Directie-stoel. U kunt de Directie-stoel in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

 

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Directie-stoel


De Directie-stoel heeft een op-maat-gemaakte stoelgeleider (zie foto), afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie.

 

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.