FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike

FoxiBikes levert drie stoelen:

Standaard-stoel Sitibike:

Dit is de standaard stoel voor de Sitibike. Hij heeft een comfortabel zitvlak en een half hoog rugvlak. De Standaard-stoel heeft geen armleuningen, alleen lendesteunen.
De stoel is standaard voorzien van een intern geleidesysteem, vergelijkbaar met een autostoel. Daarmee kunt u de stoel naar voren en naar achteren verschuiven, zodat u een goede rijpositie krijgt. De hoogte is niet instelbaar. De stoel is niet draaibaar. De zit- en rugdelen zijn weersbestendig en laten zich gemakkelijk schoon maken. Ze behoeven geen onderhoud. De Standaard-stoel is alleen in zwart verkrijgbaar.

Als u bij aanschaf van een Sitibike, of naderhand niet de Standaard-stoel wilt, dan kunt u ook kiezen voor de Sport-stoel of de Comfort-stoel. Deze kunt u in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

 

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Standaard-stoel

     

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Sport-stoel


De Sport-stoel heeft een op-maat-gemaakte stoelgeleider (zie foto), afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie.

 

Sport-stoel (optie Sitibike, optie Spidibike):

De Sport-stoel heet zo, omdat hij afgeleid is van een stoel van een sportauto, of van een game-stoel. Je zou de zit wat 'sportiever' kunnen noemen.
De Sport-stoel heeft beweegbare armleuningen. Dit heeft twee voordelen: 1) TIjdens het rijden kunt u uw armen en/of ellebogen laten steunen op de armleuningen, en 2) Bij het op- en afstappen kunt u een armleuning omhoog zetten, waardoor het op- en afstappen nog eenvoudiger wordt.
De Sport-stoel heeft een op-maat-gemaakt geleidesysteem, afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie. De stoel is niet draaibaar. Met een Sport-stoel zit u ruim 5 cm lager t.o.v. een Standaard-stoel.
De kleurencombinatie van de Sport-stoel is afhankelijk van wat onze fabrikant op dat moment levert. De Sport-stoel is gemaakt van kunstleer. Wij adviseren de stoel buiten af te schermen, voor een langere levensduur.

Als u bij de Spidibike niet de Sport-stoel wilt, kunt u ook kiezen voor de Comfort-stoel. U kunt de Sport-stoel in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

     

Comfort-stoel (standaard stoel Spidibike, optie Sitibike):

Dit is de standaard stoel voor de Spidibike. De Comfort-stoel heet zo, omdat hij een fijne vorm heeft, een zachte zit, en een doorlatende rugleuning. De Comfort-stoel heeft beweegbare armleuningen. Dit heeft twee voordelen: 1) Tijdens het rijden kunt u uw armen en/of ellebogen laten steunen op de armleuningen, en 2) Bij het op- en afstappen kunt u een armleuning omhoog zetten, waardoor het op- en afstappen nog eenvoudiger wordt.
De Comfort-stoel heeft een op-maat-gemaakt geleidesysteem, afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie. De stoel is niet draaibaar. Met een Comfort-stoel zit u zo'n 5 cm lager t.o.v. een Standaard-stoel.
De Comfort-stoel is alleen verkrijgbaar in zwart. Het model kan wijzigen. Bij de Comfort-stoel is een waterdichte stoelzittinghoes verkrijgbaar. Wij adviseren de stoel buiten af te schermen, voor een langere levensduur.

Als u bij de Sitibike of de Spidibike niet de Standaard-stoel of de Sport-stoel wilt, kunt u ook kiezen voor de Comfort-stoel. U kunt de Comfort-stoel in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd.

 

STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Comfort-stoel


Bij de Comfort-stoel is een waterdichte stoelzittinghoes verkrijgbaar.

 

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2023)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.