FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

INFO TERUGKOOP FIETS

FoxiBikes neemt gekochte fietsen niet retour, wanneer de eigenaar deze niet meer wil of kan gebruiken. Gaat het echter om een overlijden van de eigenaar, dan kan bijvoorbeeld de familie van de overledene FoxiBikes verzoeken een bod te doen om de fiets terug te kopen.
Op de meeste onderdelen van een FoxiBIkes fiets zit (standaard of optioneel) tussen de 2 en 4 jaar garantie. Een voor terugkoop aangeboden fiets mag daarom niet ouder zijn dan vier jaar. Gekeken zal dan worden wat de staat van de fiets is, en welke onderdelen bijvoorbeeld vervangen dienen te worden, wil de fiets opnieuw, als goede tweedehands fiets aangeboden kunnen worden. Houd er rekening mee dat de terugkoopwaarde van de fiets behoorlijk lager is dan de nieuwwaarde van de fiets, zeker als bijvoorbeeld het electro-pakket (aandrijving, accu, electra, arbeid) vervangen dient te worden.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.