FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

AVG / PRIVACY-VERKLARING

In het kader van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming voor Europese lidstaten, die van kracht is sinds 25 mei 2018, legt FoxiBikes uit hoe wij met uw gegevens omgaan.

FoxiBikes werkt met een beveiligde (https / SSL) website. Dataverkeer van onze website loopt via de beveiligde formulieren op de website naar een beveiligde server (van Pincer.nl) uiteindelijk naar een (Avira) beveiligde pc van onze organisatie. Voor ons eigen inzicht en overzicht worden op de online formulieren enkele n.a.w.t.-gegevens van klanten gevraagd, zodat via die gegevens gecommuniceerd kan worden tussen de klant en ons. Via de beveiligde route komen de volledige berichten inclusief de verstrekte persoonsgegevens uiteindelijk op een pc van onze organisatie, waar ze opgeslagen worden voor naslag en verwerking van opdrachten uit de berichten. De berichten en gegevens van klanten of bezoekers worden niet met derden gedeeld, hooguit wanneer dit noodzakelijk is voor de verwerking van uw opdracht(en), maar dus nimmer voor commerciele doeleinden (tenzij daar door de klant vooraf toestemming is gegeven). Voor verkeer dat rechtstreeks via e-mail verloopt geldt hetzelfde, waarbij dan de beveiliging wordt verzorgd door onze provider (KPN) en de provider van de klant.

Voor vragen over de AVG kunt u terecht bij de Autoriteitpersoonsgegevens.nl en bij ons.

AVG / Privacy-verklaring

 

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2024)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.