FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

Accu's

FoxiBikes fietsen gebruiken standaard een accu, die tussen de 430 en 500+ Watt vermogen levert, afhankelijk van wat onze leverancier op dat moment beschikbaar heeft. Deze accu is afgestemd op de e-bike set die in uw FoxiBikes fiets is ingebouwd. Doorgaans is het een platte accu -zoals op de foto-, die in het gedeelte onder de stoel is gemonteerd.FoxiBikes fietsen gebruiken standaard een accu, die minimaal 550 Watt vermogen levert, afhankelijk van wat onze leverancier op dat moment beschikbaar heeft. Deze accu is afgestemd op de e-bike set die in uw FoxiBikes fiets is ingebouwd. Doorgaans is het een platte accu -zoals op de foto-, die bij een Sitibike in het gedeelte onder de stoel, en bij een Spidibike in de neus, is gemonteerd.

Het is ook mogelijk om direct (of eventueel naderhand, tegen inbouwkosten) een sterkere accu te laten monteren, van minimaal 650 Watt, mogelijk in de toekomst nog meer, tot boven de 700 Watt. U zult daar niet harder van gaan rijden, maar wel verder, en de motor kan met meer kracht (op)trekken.

U kunt de standaard, of de grotere XL accu, ook los via de webshop bestellen. De prijs is inclusief de inbouw c.q. vervanging door FoxiBikes. I.v.m. de garantiebepalingen mag alleen FoxiBikes werkzaamheden m.b.t. de accu uitvoeren, of anders in overleg (om de garantiebepalingen niet te schaden).

De levensverwachting voor een dergelijke accu, is dat bij dagelijks gebruik de kwaliteit langzamerhand iets zal gaan afnemen na een jaar of twee tot drie. Mogelijk dat na een jaar of drie dagelijks gebruik de puf er zo ver uit is, dat vervangen een betere optie is. Bij niet-dagelijks gebruik (en bij gebruik volgens voorschrift) zal de accu langer meegaan. Volgens de fabrikant kan de accu zo'n 1000 keer herladen worden.

Verschillen en voor- en nadelen 'kleine accu' - 'grote accu':
- Een kleine accu is ietsje lager in gewicht, is ietsje sneller opgeladen, is minder sterk bij de 'launch-control'.
- Een grote accu geeft een grotere actieradius (dus minder vaak opladen), is sterker met de 'launch-control'.

te koop in de webshop

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.