FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

Accu's

FoxiBikes fietsen gebruiken optioneel een accu, die +/- 750 Watt vermogen levert. Deze accu is afgestemd op de e-bike set die in uw FoxiBikes fiets is ingebouwd. Doorgaans is het een platte accu -zoals op de foto-, die bij een Sitibike in het gedeelte onder de stoel, en bij een Spidibike in de neus, is gemonteerd.

accu

De levensverwachting voor een dergelijke accu, is dat bij dagelijks gebruik de kwaliteit langzamerhand iets zal gaan afnemen na een jaar of drie. Mogelijk dat na drie tot vijf jaar dagelijks gebruik de puf er zo ver uit is, dat vervangen een betere optie is. Bij niet-dagelijks gebruik (en bij gebruik volgens voorschrift) zal de accu langer meegaan. Volgens de fabrikant kan de accu zo'n 1000 keer herladen of gebruikt worden, wat bij de meeste mensen neerkomt op minimaal vijf jaar gebruik zonder merkbaar kwaliteitsverlies.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2024)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.