FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

12 Volt Pakket

Uw FoxiBikes fiets heeft optineel een accu. De accu wordt dan gebruikt voor de elektrische trapondersteuning tijdens het fietsen. Maar de accu kan tegelijkertijd ook gebruikt worden om andere, toegevoegde electronica te bedienen, zoals bijvoorbeeld de verlichting, een knipperlichten-pakket, een 12 volt aansluiting, een USB-aansluiting.

Het 12 Volt Pakket bestaat ten eerste uit een omvormer, die van de 36 Volt die de accu levert, 12 volt maakt.Om verschillende producten te kunnen koppelen aan de stroomtoevoer, past FoxiBikes een '12 Volt Pakket' toe. Dit pakket heeft u dus altijd nodig, als u als extra een 12 volt aansluiting wilt, of een USB-aansluiting, of andere toegevoegde electronica.

Het 12 Volt Pakket bestaat ten eerste uit een omvormer, die van de 36 Volt die de accu levert, 12 volt maakt. Dit is een duur apparaat, maar noodzakelijk om 12 volt apparatuur aan te kunnen sluiten.

Vervolgens wordt er een 'splitter-box' geplaatst, die bestaat uit twee 12 volt ingangen, en 1 of 2 USB ingangen (afhankelijk van het type dat op dat moment geleverd wordt). Op de 12 volt ingangen kunnen wij bijvoorbeeld het knipperlichten-pakket aansluiten. Op de USB ingang kunt u bijvoorbeeld uw mobiele telefoon aansluiten, zodat u deze kunt opladen en/of kunt navigeren met uw mobiele telefoon aan uw stuur.Vervolgens wordt er een 'splitter-box' geplaatst, die bestaat uit twee 12 volt ingangen, en 1 of 2 USB ingangen (afhankelijk van het type dat op dat moment geleverd wordt). Op de 12 volt ingangen kunt u bijv. een telefoonoplader aansluiten. Op de USB ingang kunt u bijvoorbeeld uw mobiele telefoon aansluiten, zodat u deze kunt opladen en/of kunt navigeren met uw mobiele telefoon aan uw stuur.

De 12 volt ingangen en USB ingangen zijn gemakkelijk bereikbaar, want de splitter-box wordt geplaatst bij de accu.

Het 12 Volt Pakket wordt door FoxiBikes aangelegd en mag (i.v.m. de garantie) alleen door FoxiBikes worden bewerkt of aangepast.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2023)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.