FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

TROLLEY-SET voor Sitibike en Spidibike

Moet u uw Sitibike of Spidibike door een kleine ruimte of nauwe bocht manouvreren als u hem parkeert of tevoorschijn haalt? Dat kan soms lastig zijn. Misschien moet u een paar keer heen en weer steken. Maar dat kan gemakkelijker!

FoxiBikes maakt -handmatig en op bestelling- een 'trolley-set', waarmee u uw Sitibike of Spidibike eenvoudig kunt verplaatsen.

De lage trolleys zijn gemaakt van dubbele plaatdelen multiplex (en dus niet van niet-waterbestendig MDF, zoals de meeste standaard trolleys), die tevens afgelakt zijn, waardoor ze zeer lang meegaan. U kunt ze eventueel zelfs buiten laten staan. Onder de trolleys zitten vier kleine, maar sterke zwenkwieltjes, die gemakkelijk rollen. De actuele prijs van de trolley-set vindt u bij de webshop ( +/- € 199 incl. btw) en kan direct bij aanschaf van een FoxiBikes fiets meebesteld worden, of apart via de webshop besteld worden.

Zet de grote trolley voor de voorwielen en til de fiets er op, en zet de kleine trolley achter de achterwielen en til de fiets er op. (Dit is vergelijkbaar met het tillen van minder dan tien kilo.) U kunt de fiets nu licht en eenvoudig alle kanten op bewegen. Zo manouvreert u de fiets gemakkelijk in uw schuur, door een keldergang, door de achtertuin enzovoorts.

TROLLEY-SET voor Sitibike en Spidibike (animatie)

 

 

te koop in de webshop

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2023)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.