FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

Spidibike REGEN-OVERKAPPING

Bij de Spidibike is een losse regen-overkapping verkrijgbaar. Deze lichtgewicht overkapping van aluminium en pvc laat zich eenvoudig als een tentje met tentstokken opbouwen; de achterste kokerbuizen worden in de zijkant van het fietsframe geplaatst, de voorste kokerbuis wordt aan het voorframe geklikt en gezekerd, de overige kokerbuizen worden er tussen bevestigd. Het doorzichtige pvc wordt over een aantal liggers gelegd en vastgeklikt. De regen-overkapping is bijna 75 cm breed en loopt over de gehele lengte van de fiets, zodat u droog blijft.

Bij de Spidibike is een losse regen-overkapping verkrijgbaar. Deze lichtgewicht overkapping van aluminium en pvc laat zich eenvoudig als een tentje met tentstokken opbouwen.

De instap blijft even eenvoudig, omdat de kokerdelen boven het hoofd uitsteken.

Na of buiten gebruik laat de regen-overkapping zich eenvoudig opbergen. Het pakket is licht om te tillen en neemt weinig ruimte in beslag. Er is tevens een 'kofferrekje' leverbaar, waar u de regenoverkapping op kunt meenemen.

De regen-overkapping wordt op bestelling gemaakt en geleverd. Hij is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium en pvc.

Er wordt nog gewerkt aan een model, waarbij bovenaan aan de linker- en rechterzijde nog een 'flap' toegevoegd is aan de pvc-overkapping, zodat men ook vanaf de zijkant iets meer beschermd is tegen de regen.

Prijs: € 499 incl. btw
Wijzigingen onder voorbehoud

te koop in de webshop

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.