FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort,
veiligheid en vrijheid.

 
Stoelen voor Sitibike en Spidibike

FoxiBikes levert drie stoelen:

Standaard-stoel Sitibike:
STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Standaard-stoel
Dit is de standaard stoel voor de Sitibike. Hij heeft een comfortabel zitvlak en een half hoog rugvlak. De Standaard-stoel heeft geen armleuningen, alleen lendesteunen.
De stoel is standaard voorzien van een intern geleidesysteem, vergelijkbaar met een autostoel. Daarmee kunt u de stoel naar voren en naar achteren verschuiven, zodat u een goede rijpositie krijgt. De hoogte is niet instelbaar. De stoel is niet draaibaar. De zit- en rugdelen zijn weersbestendig en laten zich gemakkelijk schoon maken. Ze behoeven geen onderhoud. De Standaard-stoel is alleen in zwart verkrijgbaar.

Als u bij aanschaf van een Sitibike, of naderhand niet de Standaard-stoel wilt, dan kunt u ook kiezen voor de Sport-stoel of de Comfort-stoel. Deze kunt u in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

 

Sport-stoel (optie Sitibike en optie Spidike):
STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Sport-stoel De Sport-stoel heeft een op-maat-gemaakte stoelgeleider (zie foto), afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie.
De Sport-stoel heet zo, omdat hij afgeleid is van een stoel van een sportauto, of van een game-stoel. Je zou de zit wat 'sportiever' kunnen noemen.
De Sport-stoel heeft beweegbare armleuningen. Dit heeft twee voordelen: 1) TIjdens het rijden kunt u uw armen en/of ellebogen laten steunen op de armleuningen, en 2) Bij het op- en afstappen kunt u een armleuning omhoog zetten, waardoor het op- en afstappen nog eenvoudiger wordt.
De Sport-stoel heeft een op-maat-gemaakt geleidesysteem, afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie. De stoel is niet draaibaar. Met een Sport-stoel zit u ruim 5 cm lager t.o.v. een Standaard-stoel.
De kleurencombinatie van de Sport-stoel is afhankelijk van wat onze fabrikant op dat moment levert. De Sport-stoel is gemaakt van kunstleer. Wij adviseren de stoel buiten af te schermen, voor een langere levensduur.

Als u bij de Spidibike niet de Sport-stoel wilt, kunt u ook kiezen voor de Comfort-stoel. U kunt de Sport-stoel in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd. De uitvoering kan altijd iets veranderen t.o.v. de foto.

Comfort-stoel (standaard-stoel Spidibike, optie Sitibike):
STOELEN voor de Sitibike en Spidibike: Comfort-stoelBij de Comfort-stoel is een waterdichte stoelzittinghoes verkrijgbaar.

Dit is de standaard stoel voor de Spidibike. De Comfort-stoel heet zo, omdat hij een fijne vorm heeft, een zachte zit, en een doorlatende rugleuning. De Comfort-stoel heeft beweegbare armleuningen. Dit heeft twee voordelen: 1) Tijdens het rijden kunt u uw armen en/of ellebogen laten steunen op de armleuningen, en 2) Bij het op- en afstappen kunt u een armleuning omhoog zetten, waardoor het op- en afstappen nog eenvoudiger wordt.
De Comfort-stoel heeft een op-maat-gemaakt geleidesysteem, afkomstig uit de autobranche. Hiermee kunt u de stoel naar voren en naar achteren schuiven, voor een perfecte rijpositie. De stoel is niet draaibaar. Met een Comfort-stoel zit u zo'n 5 cm lager t.o.v. een Standaard-stoel.
De Comfort-stoel is alleen verkrijgbaar in zwart. Het model kan wijzigen. Bij de Comfort-stoel is een waterdichte stoelzittinghoes verkrijgbaar. Wij adviseren de stoel buiten af te schermen, voor een langere levensduur.

Als u bij de Sitibike of de Spidibike niet de Standaard-stoel of de Sport-stoel wilt, kunt u ook kiezen voor de Comfort-stoel. U kunt de Comfort-stoel in de webshop bestellen en wordt door FoxiBikes voor u gemonteerd.


te koop in de webshop

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

www.foxibikes.nl
www.sitibike.nl
www.spidibike.nl
www.stabiele-zitfietsen.nl
www.stabiele-ligfietsen.nl

(® © 2022)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.