FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort,
veiligheid en vrijheid.

 
Stoelen voor Sitibike en Spidibike

Reviews

Lees de ervaringen en op- en aanmerkingen van klanten of geinteresseerden van de FoxiBikes fietsen, producten en diensten.

Berichten:

15-4-2022, mevr. Hartman:

"Dinsdag 5 april waren we bij u om een proefrit te maken op een Sitibike. 
Ik ben enthousiast over het concept, maar ontdekte dat mijn benen te kort zijn voor het ronddraaien van de trappers, zelfs met het stoeltje in de voorste stand, (...). Wel heb ik kunnen ervaren hoe het voelde om zo’n fiets te besturen en dat voelde heel veilig! Veel veiliger dan  op een 4-wielfiets uit Leiden waar ik een paar dagen geleden een testrit op reed. Hoewel ik geen lage ligfiets wil, zit ik op die 4-wieler fiets wel erg ver van de grond, voelt niet beschermd.
We spraken met u over de mogelijkheid het frame bv 5 cm in te korten. Dat zou helemaal geweldig zijn als die 5 cm genoeg was, maar ik denk dat er eerst zorgvuldig gepast en gemeten moet worden voordat de fiets op mijn beenlengte aangepast /gemaakt kan worden. (...)"

Reactie FoxiBikes:
Voor de framebouwer is het geen probleem om alle kokerbuizen van het middenframe 5 cm korter te maken. Ook voor FoxiBikes is het geen probleem om een 5 cm kortere fiets in elkaar te zetten, de technische delen voor en achter blijven identiek. Aangezien de stoel op de voorste stand komt te staan, kunnen we ook kijken of we die ‘vast’ kunnen zetten, waardoor hij mogelijk ook nog twee of drie cm lager geplaatst kan worden. Zo moet uiteindelijk uw zitpositie goed zijn. Zoals gezegd hebben we bijv. ook een ‘toe-clip-set’, waarmee u de neus van uw schoenen beter op de pedalen kunt houden. (...) U kunt een keer langsrijden om dat te testen. (...)

 

U kunt ons ook vinden op review-website Yelp FoxiBikes op Yelp

 

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

www.foxibikes.nl
www.sitibike.nl
www.spidibike.nl
www.stabiele-zitfietsen.nl
www.stabiele-ligfietsen.nl

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.