FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort,
veiligheid en vrijheid.

 
Stoelen voor Sitibike en Spidibike

Accu's

FoxiBikes fietsen gebruiken standaard een accu, die minimaal 560 Watt vermogen levert, afhankelijk van wat onze leverancier op dat moment beschikbaar heeft. Deze accu is afgestemd op de e-bike set die in uw FoxiBikes fiets is ingebouwd. Doorgaans is het een platte accu -zoals op de foto-, die bij een Sitibike in het gedeelte onder de stoel, en bij een Spidibike in de neus, is gemonteerd.

FoxiBikes fietsen gebruiken standaard een accu, die tussen de 430 en 500+ Watt vermogen levert, afhankelijk van wat onze leverancier op dat moment beschikbaar heeft. Deze accu is afgestemd op de e-bike set die in uw FoxiBikes fiets is ingebouwd. Doorgaans is het een platte accu -zoals op de foto-, die in het gedeelte onder de stoel is gemonteerd.

Het is ook mogelijk om direct bij aanschaf (of eventueel naderhand, tegen inbouwkosten) voor een paar tientjes meer een sterkere accu te laten monteren, van minimaal 750 Watt. U zult daar niet harder van gaan rijden, maar wel verder, en de motor kan met meer kracht (op)trekken.

Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs twee accu's te laten monteren! Is tijdens uw rit de ene accu dan leeg, dan kunt u zelf de power-kabel lostrekken en de tweede accu steken. Zo heeft u een dubbele actieradius!

U kunt de standaard, of de grotere XXL accu, ook los via de webshop bestellen. De prijs is inclusief de inbouw c.q. vervanging door FoxiBikes. I.v.m. de garantiebepalingen mag alleen FoxiBikes werkzaamheden m.b.t. de accu uitvoeren, of anders in overleg (om de garantiebepalingen niet te schaden).

De levensverwachting voor een dergelijke accu, is dat bij dagelijks gebruik de kwaliteit langzamerhand iets zal gaan afnemen na een jaar of twee tot drie. Mogelijk dat na een jaar of drie dagelijks gebruik de puf er zo ver uit is, dat vervangen een betere optie is. Bij niet-dagelijks gebruik (en bij gebruik volgens voorschrift) zal de accu langer meegaan. Volgens de fabrikant kan de accu zo'n 1000 keer herladen of gebruikt worden.

Verschillen en voor- en nadelen 'kleine accu' - 'grote accu':
- Een kleine accu is ietsje lager in gewicht, is ietsje sneller opgeladen, is minder sterk bij de 'launch-control'.
- Een grote accu geeft een grotere actieradius (dus minder vaak opladen), is sterker met de 'launch-control'.

te koop in de webshop

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

www.foxibikes.nl
www.sitibike.nl
www.spidibike.nl
www.stabiele-zitfietsen.nl
www.stabiele-ligfietsen.nl

(® © 2021)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.