FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

FoxiBikes SpidibikeR superstabiele semi-ligfiets, zonder e-bike set

De SpidibikeR 1.7 van FoxiBikes is een vierwielige sportieve fiets zonder electrische ondersteuning,
met comfortabele zit-/lig-positie. Ideaal voor middellange fietsritten, bijv. voor woon-werkverkeer.
Keuze uit ruim 150 kleuren. Prijs: € 3850 / € 4050,-

De Spidibike van FoxiBikes is een vierwielige sportieve fiets, waarbij de zitpositie tussen een ligfiets en een zitfiets in zit. Ideaal voor middellange elektrisch ondersteunde fietsritten, bijv. voor veilig en snel woon-werk-verkeer.
(FoxiBikes Spidibike dichte versie)

De Spidibike van FoxiBikes is een vierwielige sportieve fiets, waarbij de zitpositie tussen een ligfiets en een zitfiets in zit. Ideaal voor middellange elektrisch ondersteunde fietsritten, bijv. voor veilig en snel woon-werk-verkeer.
(FoxiBikes Spidibike open versie)

FoxiBikes vierwielfietsen: voor comfortabel fietsen.

Fietsen met een Spidibike

FoxiBikes Op zoek naar een bijzondere ligfiets? De SpidibikeR is een unieke, gepatenteerde ligfiets van FoxiBikes. Vergeleken met de Sitibike zit u bij de SpidibikeR verder naar achteren, is het zwaartepunt laag, en staan de pedalen hoger, zodat u de beleving van een ligfiets hebt. Ook de SpidibikeR heeft het unieke systeem van FoxiBikes, waarbij de achterwielen sturen. Voordeel daarvan is dat de voorzijde van de fiets en daarmee de gehele fiets, stabieler is.

"De Spidibike ligfiets: dat ligt voor de hand!"


(Demo-video, met de eerdere Spidibike 1.3)

 

De SpidibikeR heeft twee trappers, waarmee u fietsend kunt rijden. De trappers drijven het linker voorwiel aan. Dit wiel heeft standaard drie versnellingen (+/- 0-10, 10-18, 18+ km p/u)* en een terugtraprem. Het rechter voorwiel is een fietswiel met een schijfrem.

De Spidibike heeft het accu-pakket en de electronica in 'de neus' zitten, onder de motorkap. 
Standaard voorzien van twee led-koplampjes.
De SpidibikeR heeft geen accu-pakket en electronica in 'de neus' zitten.
De verlichting d.m.v. twee led-koplampjes kan daardoor afwijken.

 


Achterwielbesturing en vier wielen maakt stabiel!

 

Het rechter voorwiel is voorzien van een handrem, die een forse schijfrem bedient. Het linker voorwiel heeft een terugtraprem. Ook heeft de SpidibikeR, naast een fietsslot, een standrem / parkeerrem, waardoor onbeheerd wegrollen wordt voorkomen.

Op het stuur van een SpidibikeR vindt u een fietsbel, de bediening van de versnellingen, en twee verstelbare spiegeltjes.


*
= Volgens het CBS fietsen mannen tussen 25 en 55 jaar gemiddeld 14 km p/u. Vrouwen gemiddeld 12 km p/u.
Volgens de Fietsersbond ligt het iets hoger, namelijk tussen 17 en 22 km p/u op een stadfiets, 25 tot 26 km p/u op een electrische fiets, 26 tot 27 km p/u op een lage ligfiets. Dit was echter bij een test, want in de praktijk blijkt tweederde van de mensen langzamer te rijden -gemiddeld met alle typen fietsen opgeteld 18 km p/u-, omdat de fietsen soms slecht zijn, de banden te zacht zijn, men 'lui rijdt', en/of men een slechte conditie heeft. Met de SpidibikeR kan eenvoudig 17 km p/u gereden worden, maar ook gemakkelijk sneller.

 

Een Spidibike lijkt groot, maar dat valt erg mee!

De Spidibike is 2,08 meter lang en 75 cm breed bij de voorwielen. Hij heeft een laag zwaartepunt en 
een comfortabele F1-achtige zit. Stuur en stoel zijn instelbaar.
De Spidibike is 2,08 meter lang, gemeten van de voorband tot aan achterkant van de bagagebak;
zo'n 20 cm langer dan een gewone fiets dus, maar met een vergelijkbare wielbasis. Hij is 75 cm breed bij de
voorwielen en smaller aan de achterkant. Hij is laag en heeft een laag zwaartepunt en een comfortabele
F1-achtige zit. Stuur en stoel zijn instelbaar en kantelbaar. Hier getoond met optionele zijdeurtjes.

 

En fietsen maar...

FoxiBikesDe stoel van de Spidibike is zo laag mogelijk geplaatst. Dit zorgt voor een fijne zithouding, een laag zwaartepunt, en een betere instap. De zithoogte is niet instelbaar. U kunt de stoel naar voren en naar achteren schuiven, net als een autostoel. De stoel kan iets gekanteld gemonteerd worden. De stoel is niet draaibaar. Ook kunt u de armleuningen van de standaard sport-stoel omhoog klappen, om de instap te vereenvoudigen. Model en kleurencombinatie kunnen wijzigen. Iedereen met een lengte tussen 1,60 en 1,90 meter en maximaal 120 kilo zal een goede zit kunnen vinden.

Het linkervoorwiel is een fietswiel met versnellingen en terugtraprem. Boven het wiel zit de standrem. 
Opioneel kan de fiets voorzien worden van richtingaanwijzers.
Het linkervoorwiel van de Spidibike is een 20" fietswiel met versnellingen en terugtraprem.

Het stuur van de SpidibikeR heeft een bjizondere vorm. Met de ellebogen op de armleuningen ligt dit stuur fijn in de hand, met alle bedieningselementen binnen handbereik. Om te sturen hoeft u het stuur maar een klein beetje te bewegen, dat is al voldoende. Net als bij een gewone fiets raden wij u aan altijd minimaal één hand, maar liefst beide handen aan het stuur te houden.

De Spidibike heeft aan de linkerkant een standrem en een slot. Richtingaanwijzers zijn een optie.
De Spidibike heeft aan de linkerkant een standrem en een slot. Richtingaanwijzers zijn een optie.Achterwielbesturing
voelt anders aan dan voorwielbesturing. Maar na een kwartiertje bent u er aan gewend en zult u merken dat dit erg prettig rijdt. Ook hoeft u met de SpidibikeR maar heel weinig te sturen; de achterwielen reageren al op kleine bewegingen van het stuur. Een instelbare bewegingsdemper zorgt er voor dat de achterwielen automatisch in de middelste stand willen staan en dat het stuur niet nerveus beweegt.

driewielers vallen eerder omEen vierwieler is stabieler! Vanwege zijn stabiliteit is de vierwielige SpidibikeR erg comfortabel. Door de constructie met vier wielen is de Spidibike stabieler dan een driewielige fiets of driewieler, omdat driewielers in een bocht eerder de neiging hebben om om te vallen. U hoeft geen voet(en) aan de grond te zetten wanneer u stil staat, en toch kunt u zo in- en uitstappen als u dat wilt.

Met driewielers / driewielfietsen gebeuren regelmatig ongelukken, omdat ze niet stabiel genoeg zijn!
Voorbeelden: Fietser op driewieler zwaargewond bij ongeval in Arnhem | gelderlander.nl , Vrouw naar ziekenhuis na ongeluk met driewielfiets - RTV Drenthe, enzovoorts.
Met een vierwielfiets met achterwielbesturing van FoxiBikes is de kans dat u omvalt minimaal!

Houd er rekening mee dat u met drie- of vierwielers, dus ook met de SpidibikeR, wat rustiger door een bocht moet gaan dan met een normale fiets. Rechtdoor fiets u gemakkelijk sneller dan een gewone fiets, maar voor een bocht is het verstandig om even te kijken hoe hard u gaat en eventueel wat vaart te minderen. Zittend op een gewone fiets kantelt u met fiets en lichaam naar de binnenzijde van de bocht, maar een drie- of vierwieler blijft rechtop staan, waardoor uw lichaam iets uit het middelpunt wilt, als u te hard door een bocht gaat. De stabiliteit en de ondersteunende stoel van de SpidibikeR geven u dan een veilig gevoel en vertrouwen.

Drie- en vierwielers hebben een grotere draaicirkel dan een gewone fiets. De SpidibikeR dus ook. Deze is zo'n 3,5 meter op de voorwielen. Prima geschikt voor bijvoorbeeld de meeste fietspaden, straten en buitengebied, iets minder geschikt voor de binnenstad. Haal je een heel korte bocht niet, dan kun je de Spidibike eenvoudig zittend in de stoel met de voeten achteruit duwen. De SpidibikeR beschikt over een stuurstop. Deze zorgt er voor dat het stuur een maximale stuuruitslag heeft. Daardoor kan het stuur dus nooit zover gedraaid worden, dat de fiets negentig graden wil draaien en te snel wil overhellen.

Wanneer u klaar bent met rijden, en u hebt de SpidibikeR stilgezet met de handrem en/of de terugtraprem, dan kunt u afstappen. Op de fiets is een standrem c.q. parkeerrem aanwezig, die wegrollen voorkomt. Maar u kunt de fiets ook met het slot vastzetten tegen wegrollen.

Het rechtervoorwiel van de Spidibike is een e-bike wiel, met krachtige schijfrem.
Het rechtervoorwiel van de SpidibikeR is geen e-bike wiel. Krachtige schijfrem.


Spidibike bestelformulier bekijken

afspraak voor testrit of bezoek maken

afspraak voor testrit met sitibike of spidibike thuis maken

 

 

Afmetingen en uitrusting van een SpidibikR

FoxiBikes De SpidibikeR is iets langer dan een 'gewone' fiets: 2,08 meter lengte van voorband tot achterkant frame, in tegenstelling tot zo'n 1,88 meter lengte van een gemiddelde fiets. De voorbanden steken net iets verder uit dan het frame of de pvc-delen; mocht u per ongeluk ergens tegenaan rijden, dan zal hopelijk eerst een wiel iets raken en heeft u verder geen (lak)schade aan de fiets.

De SpidibikeR heeft een stuur met een normale breedte, alleen met een bijzondere vorm. Hij is alleen bij de voorwielen iets breder (75 cm totaal). Maar smal genoeg om bijvoorbeeld nog door een deuropening te kunnen rijden, zodat hij ook in een stalling zoals schuur of garage neergezet kan worden. Het stuur is mechanisch verstelbaar. Wij adviseren om de fiets altijd in een gesloten ruimte te stallen. Indien u de fiets buiten parkeert, adviseren wij om de weersbestendige beschermhoes te gebruiken.

Moet u uw Sitibike of Spidibike door een kleine ruimte of nauwe bocht manouvreren als u hem parkeert of tevoorschijn haalt? Dat kan soms lastig zijn. Misschien moet u een paar keer heen en weer steken. Maar dat kan gemakkelijker! FoxiBikes maakt -handmatig en op bestelling- een 'trolley-set', waarmee u uw Sitibike of Spidibike eenvoudig kunt verplaatsen.
Meer weten? klik hier

 

De standaard 'comfort-stoel' van de Spidibike is verschuifbaar en heeft een mesh rugleuning en opklapbare 
armleuningen, voor eenvoudig in- en uitstappen.
De standaard 'comfort-stoel' van de Spidibike is verschuifbaar en heeft een mesh rugleuning en
opklapbare armleuningen, voor eenvoudig in- en uitstappen.

 

FoxiBike Spidibike frame in aluminiumOptioneel: de SpidibikeR 1.7 Light! (met 66% lichter aluminium frame)

FoxiBikes Eerlijk is eerlijk: een standaard SpidibikeR is niet heel licht. Die heeft een stalen frame, dat 'een paar kilootjes' weegt. Het meeste gewicht zit in dit frame. Dit draagt ook bij aan zijn stabiliteit, dus hinderlijk is het niet. Maar... als u toch nog wat sneller en wendbaarder wilt zijn, dan kunt u ook kiezen voor de SpidibikeR Light. Deze heeft een aluminium frame en framedelen. Hierdoor is de SpidibikeR Light zo'n 20 kg lichter dan de standaard Spidibike(R). Voor de SpidibikeR Light geldt wel een kleine meerprijs, zie het bestelformulier.

 

Optioneel: een (regen)overkapping

FoxiBikesBij de Spidibike is een losse (regen)overkapping verkrijgbaar. Deze overkapping van kokers, polyester en tentstokken laat zich eenvoudig plaatsen, waardoor u droog in uw Spidibike zit. Het pakket kan bijvoorbeeld achterop de kofferbak (op het optionele bagagerekje) meegenomen worden.
meer info

 

Optioneel: deurtjes

FoxiBikes Voor de FoxiBikes Spidibike zijn 'deurtjes' verkrijgbaar. U kunt de deurtjes bestellen wanneer u een nieuwe Spidibike bestelt; ze zijn niet achteraf of via de webshop leverbaar. De pvc-deurtjes worden gespoten in de kleur van uw fiets. De deurtjes scharnieren aan de achterzijde, en sluiten aan de voorzijde magnetisch.
meer info

 

 

Kies de kleur(en) van uw Spidibike

FoxiBikesU kunt op de bestellijst kiezen uit 154 RAL-kleuren voor het frame en de pvc-delen; klik hiernaast het plaatje aan, om alle RAL-kleuren te bekijken. Het frame van alle FoxiBikes fietsen wordt gepoedercoat. De pvc-delen worden gespoten. Het spuitwerk maakt bijna een kwart uit van de verkoopprijs van de fiets, maar het is wel bepalend voor het uiterlijk! Als u het frame in een andere kleur wilt dan het pvc, geef dit dan bij het bestellen door of neem contact met ons op. Tegen meerprijs kunnen de pvc-delen in afwijkende lakkleuren of laksoorten gespoten worden, of gewrapt worden; neem contact met ons op als u dat wilt.

  Het frame van alle FoxiBikes fietsen wordt gepoedercoat. Hierbij kunt u (op de bestellijst) kiezen uit 154 RAL-kleuren.
  RAL-
kleuren

 

LET OP: 'minder plastic' = € 200 korting!

Er zijn qua uiterlijk twee uitvoeringen van de Spidibike: de 'dichte' versie (foto's van de blauwe Spidibike op deze pagina ), en de 'open' versie (foto's hieronder). De dichte versie vormt een mooi geheel, omdat alle panelen (als een auto) op elkaar aansluiten en u er echt in zit. Als u juist meer van de frame-constructie wilt blijven zien, waardoor de fiets er meer open uitziet, dan kunnen wij het bovendeel van de motorkap achterwege laten, en ook de onderste en achterste zijpanelen, en de wiel-covers. U bespaart daarmee tevens € 200. U kunt deze keuze maken op de bestellijst (zie Prijzen).

   
         
   
         
   

 

 

SpidibikeR als 'fiets van de zaak'

FoxiBikes FoxiBikes Spidibike als fiets van de zaakU kunt een SpidibikeR kopen als particulier. Maar als u de fiets ook voor woon-werkverkeer gebruikt, dan kunt u hem ook door uw werkgever laten kopen als 'fiets van de zaak'. Of zelf als ZZP'er of kleine ondernemer. Via een regeling van de Overheid (1-1-2020) is het mogelijk om de werkgever de gehele fiets te laten betalen en onderhouden. De werknemer krijgt een bijtelling van 7% van de prijs van de fiets, wat neerkomt op minder dan € 100 per jaar; zie het rekenvoorbeeld op de webpagina van de rijksoverheid. Voor zo'n honderd euro per jaar rijdt u dan dus op een perfecte SpidibikeR! Informeer er naar bij uw werkgever.

 

Bagage meenemen met een SpidibikeR

FoxiBikesEen Spidibike heeft beperkte bagageruimte. De framebak achterop loopt taps van 65 cm naar 48 cm breed, is 30 cm lang, en 22 cm hoog. Hierin huist ook een deel van de achterwielophanging en -vering. De bodem is voorzien van mesh (geperforeerd metaal). De zijkanten zijn voorzien van pvc beplating, zodat de bagageruimte voor het zicht dicht is. Ook zit er een deksel op. Voor de Spidibike is geen speciale of XL bagagebak beschikbaar.

 

Meer over de techniek van de SpidibikeR

FoxiBikesUniek aan de SpidibikeR is dat de achterwielen sturen, niet de voorwielen. Dit heeft als voordeel dat de voorzijde van de fiets, en daarmee de gehele fiets, erg stabiel is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld voorwiel-gestuurde driewielers, die eerder de neiging hebben om te vallen. Het nadeel van achterwielsturing is dat de fiets een grotere draaicirkel heeft dan een gewone fiets. Prettig is het comfort, doordat de SpidibikeR geveerd is.
Tip: Zorg dat de fietsbanden altijd hard zijn opgepompt, zodat u minder rolweerstand heeft.

Op en aan het bijzonder gevormde stuur van de Spidibike vindt u de bediening van het e-bike systeem, 
grote spiegels, fietsbel, display, handrem, handschakeling, optionele bediening knipperlichten.
Op en aan het bijzonder gevormde stuur van de SpidibikeR vindt u de bediening van het e-bike systeem,
grote spiegels, fietsbel, display, handrem, handschakeling, optionele bediening knipperlichten.

 

Een SpidibikeR is degelijk en robuust

FoxiBikes De fietsen van FoxiBikes, en dus ook de SpidibikeR, zijn zeer degelijk en robuust. Hoe is een SpidibikeR opgebouwd?
Het frame is gemaakt van stalen kokers. De fietswielen met versnellingen en remmen zijn van Duitse degelijkheid. De schijfrem is groot en solide. De achterwielen zijn motorwieltjes. De achtervering is van een motor. De besturing is een systeem met tandwielen. De overbrenging van de besturing verloopt via stuurstangen en kogelgewrichten. Alle draaiende delen van de besturing en ophanging zijn gemonteerd in zware lagers. Kortom: de fiets is opgebouwd uit zeer solide onderdelen, die geen of weinig onderhoud behoeven, met als doel dat ze probleemloos jaren en jaren en jaren meegaan.

Onder de motorkap van de Spidibike bevinden zich de trappers, de aansluiting van de accu-oplader, 
de sleutel van de accu, de instelbare vooras, de schijfrem-installatie enz.
Onder de motorkap van de SpidibikeR bevinden zich de trappers, de aansluiting van de accu-oplader,
de sleutel van de accu
, de instelbare vooras, de schijfrem-installatie enz.

 

Waar is de Spidibike voor geschikt?

Geasfalteerde fietspaden buiten en binnen stad/dorp waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Straten met bakstenen waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Onverharde wegen (zoals zand of grind) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Meegaan in druk stadsverkeer waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Fietstochten / tourtochten tot 40 km (afhankelijk van type accu) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Tourtochten langer dan 40 km (afhankelijk van type accu) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Dagelijks woon-werkverkeer, bijv. 20 km per rit waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Naar de supermarkt fietsen en boodschappen meenemen waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Licht oplopende wegen, normale bruggetjes waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Zeer steile wegen, steile bruggetjes waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Smalle bospaden waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Korte bochtjes (mits voldoende breed) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Achteruit rijden of rollen (met de voeten) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Fietsen terwijl u weinig conditie of spierkracht heeft waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Langzaam fietsen (bijv. 10 km p/u) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Snel fietsen (bijv. 17 tot 25+ km p/u) waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster
Andere fietsers inhalen waarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingssterwaarderingsster

 

En verder

FoxiBikes Een SpidibikeR vervoeren? Een SpidibikeR past precies op een open aanhanger met twee meter lengte ruimte, in een grote bestelwagen (met 2,10m binnenruimte), en in een bestelbus (idem). In een gesloten aanhanger past hij mogelijk net niet. Een SpidibikeR kan niet op een fietsendrager. Een SpidibikeR dient staand op zijn eigen vier wielen vervoerd te worden. Een door u bij FoxiBikes gekochte SpidibikeR kan bij u thuisbezorgd worden.

De achterkant van de Spidibike is gemaakt als 'kofferbak' (met scharnier en magneetsluiting). De achterwielen 
sturen. Achterlicht. Reflector. Optionele richtingaanwijzers. Een bagagerekje op de koffer is beschikbaar.
De achterkant van de Spidibike is gemaakt als 'kofferbak' (met scharnier en magneetsluiting). De achterwielen
sturen. Achterlicht. Reflector. Optionele richtingaanwijzers. Een bagagerekje op de koffer is beschikbaar.

 

Onderhoud van de SpidibikeR verhoogt de levensduur

FoxiBikesEen fiets is geen onderhoudsvrij voertuig. In die zin, dat onderhoud kan voorkomen dat er problemen ontstaan en het de levensduur kan verlengen. Vreemd genoeg laten veel mensen wel hun auto regelmatig onderhouden, maar vaak niet hun fiets. Terwijl dat zeker van belang is. Bij de FoxiBikes fietsen is onderhoud ook belangrijk, vooral omdat het betrekking heeft op uw garantie.

Bij de Algemene Voorwaarden & Garanties kunt u precies lezen waar u standaard wel of geen garantie op heeft, en hoe dat betrekking heeft op het onderhoud. Het maakt niet uit wie het onderhoud aan uw fiets uitvoert -FoxiBikes, een lokale fietsenmaker, uzelf-, zolang het maar aantoonbaar en goed gedaan is, zodat u al uw recht op garantie behoudt.

De FoxiBikes fietsen zijn van hoge kwaliteit onderhoudsvrije of onderhoudsarme materialen gemaakt. Maar ook hier kan het desondanks geen kwaad om bijvoorbeeld eens per jaar de fiets even na te lopen. U kunt dit op eigen initiatief doen en uit (laten) voeren.

U kunt er voor kiezen om in plaats van het 'Garantie- en Onderhoudsplan Standaard' bij aanschaf van een nieuwe FoxiBikes fiets het 'Garantie- en Onderhoudsplan Plus' te nemen, waarbij meer onderhoud wordt uitgevoerd door FoxiBikes (bij FoxiBikes of bij u thuis) en meer en langer garantie wordt gegeven.

 

En wat nou als de SpidibikeR toch niet bevalt...

FoxiBikesDe SpidibikeR is geen heel lichte fiets. Hij trapt zwaarder dan een gewone fiets. Daarentegen zorgt de zithouding er voor dat u beter kracht kunt zetten. Maar... mocht u toch liever alsnog electrische ondersteuning van een e-bike set willen hebben, dan is de SpidibikeR door ons (tegen kostprijs) om te bouwen tot een Spidibike e-bike.
Neem contact met ons op als u dit wilt.

 

Komende updates

FoxiBikes FoxiBikes is zijn fietsen continu aan het verbeteren en ontwikkelen. Hierboven ziet u afbeeldingen en omschrijvingen van Spidibike model 1.7, het huidige model.

Wat is nieuw aan model 1.7?

- De totale breedte is verkleind van 78 cm naar 75 cm.
- Vanaf model 1.7 is de Spidibike standaard voorzien van een uitgebreid bodywork.
- De achterkant / bagagebak loopt naar achteren smaller / taps toe en oogt horizontaal.
- Het achterlicht wordt onder het achterframe gemonteerd, niet meer in het pvc.
- De voorlichten bestaan uit twee led-lampjes.
- Het frame is ter hoogte van de schenen een paar cm verhoogd.
- Er worden trillingsbestendigere grote spiegels gemonteerd.
- De bagageruimte krijgt een deksel, optioneel voorzien van bagagerekje.
- Knipperlichten / richtingaanwijzers zijn optioneel verkrijgbaar.
- en meer.

 

Nieuwsgierig geworden naar de SpidibikeR?
Maak dan een afspraak om de SpidibikeR te komen bekijken en te testen bij FoxiBikes in Putten.
Wij helpen u graag.

 

Spidibike bestelformulier bekijken

afspraak voor testrit of bezoek maken

afspraak voor testrit met sitibike of spidibike thuis maken

 

 

 

Meer info:

Vraag & Antwoord / FAQ

Algemene Voorwaarden

Garantie- en Onderhoudsplan

info-doc Rij-instructie bekijken

info-doc Accu bekijken

info-doc Display bekijken

info-doc Terugkopen fiets bekijken

 

Note: I.v.m. updates en beschikbaarheid van materialen kunnen uitvoeringen (licht) afwijken van getoonde foto's.

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2023)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.