FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes

Vierwielige fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.
home foxibikes sitibike zitfietsfoxibikes sitibike lowrider met lage instapfoxibikes spidibike ligfietsfoxibikes sitibike of spidibike bestellenfoxibikes zitfiets en ligfiets webshopover foxibikesreferenties van foxibikescontact met foxibikes
 

SITIBIKE stabiele fiets / zitfiets LEASEN / HUURKOOP

De Sitibike van FoxiBikes is een stabiele vierwielige fiets met zitpositie. Met vering, elektrische trapondersteuning, solide besturing, bagageruimte en comfortabele zit. Geschikt voor korte en middellange afstanden.

De Sitibike van FoxiBikes is een vierwielige fiets met zitpositie. Hij wordt gekenmerkt door de opbouw met vier wielen, kokerframe, achterwielbesturing, vering, elektrische trapondersteuning en comfortabele zit.

FoxiBikes vierwielfietsen: voor comfortabel fietsen.


Niet in één keer betalen? Betaal maandelijks!

Wilt u wel een FoxiBikes Sitibike aanschaffen, maar wilt of kunt u niet het totaalbedrag in één keer betalen? Geen probleem! FoxiBikes biedt de mogelijkheid om de standaard Sitibike via lease / huurkoop aan te schaffen.

Hoe werkt leasen / huurkopen?
Als u een Sitibike via leasen aanschaft, betaalt u twee jaar lang maandelijks een bedrag via automatische overboeking. In dat bedrag zijn de aanschafprijs, de eerste Garantie-plan onderhoudsbeurt (arbeid), en de leasekosten opgenomen. Als u bij aanschaf ook bepaalde opties kiest en aanvinkt, dan betaalt u die opties direct bij uw eerste betaling; bij de volgende betalingen betaalt u alleen het vaste maandbedrag. Als u na twee jaar uw vierentwintig maandelijkse betalingen heeft voldaan, wordt u automatisch eigenaar van de Sitibike. U betaalt dus ook geen restbedrag of naheffing meer!

Rekenvoorbeeld:
€ 175 p.mnd. (24x) vast maandbedrag (= aanschaf en leasekosten)
€ ----- onderhoudsbeurt Garantie-plan (arbeid) = inclusief
€ ...... gekozen opties (direct eenmalig te voldoen)
_____ +
€ 4200 in 2 jaar = slechts € 0,88 meerprijs per dag!

Spelregels:
Met de (online of fysieke) bestelling van een standaard Sitibike via leasen/huurkoop van FoxiBikes gaat u een overeenkomst aan voor 24 maanden, ingaande op het moment van uw bestelling, waarbij u direct uw eerste maandbedrag, eventueel aangevuld met direct en eenmalig te betalen gekozen opties, voldoet.
De volgende te betalen 23 maandbedragen dient u vervolgens maandelijks handmatig of via automatische overboeking te voldoen aan FoxiBIkes. Als u meerdere malen (max. 3) niet op tijd of geheel niet uw maandbedrag voldoet, wordt uw Sitibike door FoxiBikes teruggenomen, zonder restitutie.
Zodra u de 24 maandbedragen c.q. het totaalbedrag heeft voldaan, wordt u automatisch eigenaar van uw Sitibike . Het is ook mogelijk om een hoger maandbedrag te betalen, of het restant voortijdig volledig te voldoen, zodat u eerder dan pas na 24 maanden eigenaar wordt van uw Sitibike.
Bij leasen/huurkopen valt de aangeschafte fiets onder het Garantie-plan Standaard. Hierover leest u elders op de site meer. Hierbij dient de fiets aan het einde van de tweejarige periode (of eventueel iets daarvoor) de verplichte eerste (controle-beurt) te krijgen; daarbij is de arbeid van de beurt al opgenomen in het maandelijkse bedrag.
Voor alle overige zaken valt een fiets die via lease/huurkoop van FoxiBikes is aangeschaft onder de geldende Algemene Voorwaarden en bepalingen, zoals die o.a. op deze website te lezen zijn.


Voor meer informatie over de Sitibike klikt u bovenaan op 'sitibike' in de navigatie.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Sitibike?
Maak dan een afspraak om de Sitibike te komen bekijken en te testen bij FoxiBikes in Putten.
Wij helpen u graag.

 

Spidibike bestelformulier bekijken

afspraak voor testrit of bezoek maken

afspraak voor testrit met sitibike of spidibike thuis maken

 

FoxiBikes: vierwielige speciaal-fietsen voor comfort, veiligheid en vrijheid.

 

| www.foxibikes.nl | www.sitibike.nl | www.spidibike.nl | www.stabiele-zitfietsen.nl | www.stabiele-ligfietsen.nl |

(® © 2023)
FoxiBikes, Sitibike, Spidibike zijn beschermde namen.
Sitibike en Spidibike zijn gepatenteerde ontwerpen.